úterý 9. srpna 2011


..tak , tohle je přátelé konec. Konec předherních frků, tádydádydá. Orgové přejí dobrou noc a posílají OPRAVDU UŽ POSLEDNÍ informace před hrou:

Start hry je v Potštejně na plácku před zámkem v 11:30 SELČ

Harmonogram dopravy na start je následovný:
Sejdeme se na nádraží v Ústí nad Orlicí (na parkovišti před nádražím). Čeká se na vlaky:
- od Prahy R 867 Slavkov (7:48 Praha hl.n., 9.07 Pardubice, 9:40 Ústí nad Orlicí)
- od Bratislavy  SC 278 Slovenská strela (5:54 Bratislava, 7:16 Brno). Do tohoto vlaku je nutné zajistit rezervaci pro kolo předem!!!
- od Brna R 866 Slavkov (8:47 Brno, 10:14 Ústí nad Orlicí)

Pozn.: Je to nepříjemné, ale mezi Chocní a Pardubicemi a Brnem a Českou Třebovou jsou výluky (tj. skoro na celém koridoru!) Z IDOSu nelze přesně zjistit jak moc se výluky dotknou přepravy kol a pod., zjistěte si to ve vlastním zájmu s předstihem!!

Na nádraží vám orgové odeberou věci a přemístíte se po vlastní ose diretissimou do Potštejna. Tady od 11:00 proběhne registrace a výklad pravidel a budou zodpovězeny případné dotazy. 15 min před startem dostanete mapu, abyste mohli zvolit taktiku, odhadnout síly, naplánovat trasu, upevnit mapu na kolo atd.
Předpokládaný ostrý start je 11:30

NOVINKY A ZMĚNY V PRAVIDLECH:
- limit pro rogaining se zvyšuje na 6,5 hod
- bylo řečeno, že stačí silniční kolo. Poté, co byly kontroly rozvezeny na favoritce můžu potvrdit, že stačí ALE jsou tam úseky, kde by se o dost víc hodilo kolo trekové.
- doporučujou se helmy. Vemte si je...kvůli sobě
- mapy budou vodovzdorně upraveny


Konec hry se předpokládá v neděli cca ve 13:00 v Rychnově nad Kněžnou



Přihlášené týmy:

1. Máťovci (Máťa Entová a Honza Smyčka)
2. Rychnováci (Radek "Garret" Meloun a Petr Kotyza)
3. Segmentation Fault (Ondra "Chalda" Chaloupka a Robert Richter)
4. ...a možná přijde i kouzelník. Necháme se překvapit.

ORGOVÉ VÁS BUDOU OČEKÁVAT DO 10:14 V ÚSTÍ NA NÁDRAŽÍ NEBO V 11:00 V POTŠTEJNĚ. ODVOZ VĚCÍ BUDE. MĚJTE SE FOŠNOVĚ, TĚŠÍM SE NA VÁS!




2 komentáře:

  1. Ty vyluky mezi Brnem a Ceskou Trebovou se tykaji jenom ranniho IC71 z Prahy do Vidne, co odjizdi neco po ctvrte rano. Osttanich vlaku by se to IMHO dotknout nemelo, aspon tak jsem pochopila podrobne informace o vyluce.

    Anezka

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem jel z Pardubic do Brna a v Brandýse byla průjezdná jen jedna kolej, takže tam vlaky na sebe čekaly. Dělalo to zpoždění cca 15 minut. Na trase mezi ČT a Brnem jsem takhle přes den nic nepostřehnul.

    OdpovědětVymazat