středa 29. června 2011

Nadešel čas říci si něco o vybavení, abyste ho do dne pořádání hry mohli, stejně jako svou fyzičku, řádně vytunit.
Herní kostým (viz pán na obrázku) povinný není, týmy, které si pořídí cool vtipný týmový vohoz budou odměněny potleskem (již na startu), ale žádné body navíc, nebo jinou výhodu ve hře jim to nezajistí.

Co však povinné je:

PRO KAŽDÉHO HRÁČE
1. Provozuschopné kolo. Stačí silniční. Za technický stav kola si odpovídá každý sám.
2. Baterka, nejlépe čelovka.
3. Běhací boty - ideálně maratonky nebo crossky.
4. Plavky.
5. Mobilní telefon. Pokud ten váš nezná hodiny, tak ještě hodinky na ruku.

PRO TÝM
1. Buzola.
2. Tužka a papír.
3. Pumpička na kolo.

Co je velmi silně doporučené:

1. Cyklistický batůžek, který si vezmete na úvodní etapu a potom i na druhou - běžeckou - etapu. Stejně dobrou kombinací může být např. brašny-camel bag nebo brašny - batůžek
2. Jídlo a pití (doporučuje se malá "běhací" flaštička), které budete potřebovat během etap, musli tyčinky, carbošneky, čabajky... Orgové zajišťují jídlo (v ceně startovného) mezi 1. a 2. etapou (večeře - pravděpodobně polívka a těstovinový salát) a mezi 2. a 3. etapou (snídaně - buchty, marmeláda, čaj, kafe). Ze základny je to docela daleko k civilizaci/ hospodě/ obchodu, takže bez čeho se neobejdete, to si vemte s sebou!
3. Oblečení na převlečení.
4. Spacák a karimatku. Stan není nutný - na spaní bude k dispozici podlaha ve stylové roubence. Na základně bude i vybavená kuchyň - varná konvice, plotýnka, hrnky, hrnce...
5. Boty na přezutí, které se rychle obouvají (sandály, jarmilky)
6. Záložní baterky.
7. Základní lékárnička (náplast - desinfekce - ibuprofen)
8. Lepení na kolo nebo náhradní duše.
9. Držák na mapu.
10. Šifrovací pomůcky. Stačí základní chlýftýmácká karta.

Co je naopak zakázané:

1. GPS (kromě GPS trackeru, určeného pouze pro záznam trasy).
2. Jakékoliv mapy a průvodce, jiné, než dostanete na startu od orgů.

Jak bude závod probíhat:

Přijedete v sobotu ráno vlakem do Ústí nad Orlicí. Odtud přesun na kolech v plné polní na místo startu, cca 10 km od vlaku. Na startu můžete nechat orgům věci, které na cyklo-etapu nepotřebujete (např. spacák a karimatku) a které byste si chtěli nechat odvézt na základnu. Možnosti orgů jsou omezené, takže se balte s rozmyslem! Fakultativně se dá dojet už v pátek večer do Rychnova nad Kněžnou, přespat na základně a v sobotu ráno vyrazit "polehku" na místo startu. Až se budete přihlašovat (!!! SIC), uveďte, kterou z variant preferujete.
Cíl rogainingu je na základně, start a cíl obou následujících etap také.
Vyhlášení výsledků se plánuje na cca 13hod v neděli.

A ještě...

Vzhledem k tomu, že pro přihlašování nebyly stanoveny termíny, nenutí vás nic k přihlašovací aktivitě. Každopádně, se zkracujícím se časem do startu hry nějaké termíny vypíšeme. Tak například tričko. Kdo chce tričko, a chce si být jistý, že dostane svoji velikost, má čas na rozmyšlenou do 15. července. Přihláška do závodu je k tomu tričku samozřejmost!

Žádné komentáře:

Okomentovat